T8310 ICS Triplex Fa'atuatuaina TMR Expander Processor

Fa'ailoga: ICS Triplex

Numera Numera:T8310

Tau o le iunite: 4999 $

Tulaga: Fou fou ma muamua

Fa'amautinoaga Tulaga: 1 Tausaga

Totogi: T / T ma Western Union

Taimi Tuuina atu: 2-3 aso

Uafu Vaa: Saina

Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Fa'amatalaga lautele

Gaosimea ICS Triplex
Mea Nu T8310
Numera o mataupu T8310
Fa'asologa Fa'atuatuaina TMR System
Amataga Iunaite Setete(US)
Fua 85*11*110(mm)
mamafa 1.2 kilokalama
Numera o Tiute 85389091
Ituaiga Fa'atuatuaina TMR Expander Processor

Fa'amatalaga auiliili

T8310 ICS Triplex Fa'atuatuaina TMR Expander Processor

O le Trusted TMR Expander Processor Module o lo'o nofo i le socket processor o le Trusted Expander Chassis ma maua ai se "pologa" i le va o le Expander Bus ma le Expander Chassis backplane. O le Expander Bus e mafai ai ona fa'aogaina le tele o masini ta'avale e fa'aaoga ai le Unshielded Twisted Pair (UTP) cabling a'o fa'atumauina le fa'apalepale mase, maualuga bandwidth Inter-Module Bus (IMB) galuega.

O le module e tuʻuina atu ai le faʻaogaina o mea sese mo le Expander Bus, le module lava ia, ma le Expander Chassis, faʻamautinoaina o aʻafiaga o nei faʻaletonu e mafai ona faʻaogaina ma faʻateleina le avanoa o le polokalama. O le module e tuʻuina atu ai le mafai gafatia o mea sese o le HIFT TMR architecture. O su'esu'ega atoatoa, mata'ituina, ma su'ega e mafai ai ona vave fa'ailoa fa'aletonu. Lagolagoina fa'apolopolo vevela ma fa'aoga fa'aoga fa'aoga, fa'atagaina mo ta'iala fa'aleleia otometi ma tusi lesona

O le TMR expander processor o se mamanu fa'apalepale fa'aletonu e fa'avae i luga o le fausaga o le TMR i se fa'atulagaga loka. Ata 1 o loʻo faʻaalia ai le fausaga autu o le TMR expander processor i se faiga faʻafaigofie.

O le module e tolu vaega autu e taofiofia ai masei (FCR A, B, ma C). O matai FCR ta'itasi o lo'o i ai feso'ota'iga i le pasi fa'alautele ma le pasi inter-module (IMB), feso'ota'iga muamua/fa'apipi'i i isi masini fa'alautele TMR i totonu o le ta'avale, fa'atonu manatu, feso'ota'iga transceivers, ma sapalai eletise.

Feso'ota'iga i le va o modules ma le TMR processor e faia i le TMR expander interface module ma le triple expander pasi. O le pasi expander o se fausaga fa'ailoga tolu-i-itu. O alalaupapa ta'itasi o le pasi fa'alautele o lo'o iai fa'asalalauga tu'ufa'atasi ma fa'asalalauga tali. O le expander bus interface e maua ai avanoa palota e fa'amautinoa ai e mafai ona talia fa'aletonu uaea ma o le isi vaega o le expander processor e mafai ona fa'agaoioia i le fa'atolu fa'atusa e tusa lava pe fa'aletonu uaea.

Feso'ota'iga i le va o modules ma I/O modules i le expander chassis e tupu ile IMB ile expander chassis backplane. O le IMB e tutusa lelei ma le IMB i totonu o le ta'avale ta'avale, e maua ai feso'ota'iga tutusa-fa'apalepale, maualuga-bandwidth i le va o fa'aoga fa'aoga ma le TMR processors. E pei o le expander bus interface, o fefaʻatauaiga uma e palota i luga, ma afai e tupu se faaletonu, o le faʻaletonu e faʻaogaina i le IMB.

O le FCR lona fa (FCR D) o lo'o tu'uina atu ai le mata'ituina ma le fa'aalia o galuega ma o se vaega fo'i o le va'aiga palota a le Byzantine inter-FCR.

I mea e mana'omia ai feso'ota'iga, e tu'u'ese'ese i le va o FCRs ina ia fa'amautinoa e le sosolo fa'aletonu i le va.

Vaega:
• Fa'agaoioiga fa'agasolo fa'aopoopo tolu (TMR), fa'aletonu (3-2-0).
• Fa'ata'ita'iga fa'aogaina fa'aletonu (HIFT).
• O masini fa'apitoa ma masini su'esu'e fa'apolokalame e maua ai le vave fa'ailoaina o fa'aletonu ma le taimi e tali atu ai.
• Fa'atonu fa'aletonu ma fa'ailo e le fa'alavelave.
• E mafai ona fesuia'i vevela.
• Fa'ailoga pito i luma o lo'o fa'aalia ai le soifua maloloina ma le tulaga.

T8310 ICS Triplex

• Muamua:
  • Sosoo ai:

• Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou